Papaya

(eng.) Papaya

Anwendbar bei:

  • Allergie (engl. Allergies)
    • ICD-10: T78.4, ICD-9: 995.3
  • Allergie (engl. Allergies)
    • ICD-10: T78.4, ICD-9: 995.3
  • Asthma bronchiale (engl. Asthma)
    • ICD-10: J45, ICD-9: 493
  • Bauchspeicheldrüsenstörung (engl. Pancreatic disorders)
  • Bronchitis (engl. Bronchitis)
    • ICD-10: J20-J21, ICD-9: 466,491, 490
  • Durchfall (engl. Chronic diarrhea(Diarrhea))
    • ICD-10: A09, ICD-9: 787.91
  • Dysenterie (engl. Dysentery)
    • ICD-10: A03.9, ICD-9: 004, 007.9, 009.0
  • Flatulenz (engl. Flatulence)
    • ICD-10: R14, ICD-9:
  • freie Radikale (engl. Free radicals)
  • Gelenkrheumatismus (engl. Rheumatoid arthritis)
  • Hautstörungen (engl. Skin disorders)
  • Herzerkrankung (engl. Heart disease)
    • ICD-10: I11, ICD-9:
  • Husten (engl. Coughs)
    • ICD-10: R05, ICD-9:
  • Insektenbiss (engl. Insect bites)
    • ICD-10: T14.1, ICD-9: 919.4, 989.5, E905.3, E905.5, E906.4
  • Krebs (engl. Cancer)
    • ICD-10: C00-C97, ICD-9: 140-239
  • Magen- und Darmgeschwüre (engl. Gastrointestinal ulcers)
  • Magengeschwür (engl. Stomach ulcers (peptic ulcers))
    • ICD-10: K25-K27, ICD-9: 531–534
  • Magenschmerzen (engl. Stomach pain)
  • Milzstörung/-erkrankung (engl. Spleen disorders)
  • Obstipation (engl. Constipation)
    • ICD-10: K59.0, ICD-9: 564.0
  • Rülpsen (engl. Burping(Belching))
    • ICD-10: R14, ICD-9:
  • Tumor (engl. Tumors)
  • Überhöhter Schleimigkeit (engl. Excessive mucous)
  • Verdauungsstörungen (engl. Dyspepsia)
    • ICD-10: K30, ICD-9: 536.8
Literatur: 1 2 3 4 5 6 7

Unterstützende Wirkung: Organe und Systeme

  • Atmungssystem (engl. Respiratory system)
  • Immunsystem (engl. Immune system)
  • Leber (engl. Liver )
  • Lunge (engl. Lungs)
  • Magen (engl. stomach)
  • Nieren (engl. Kidneys )
  • Verdauungssystem (engl. Digestive system)
Literatur: 1 2 3 4 5 6

Enthaltene Nährstoffe:

  • Askorbinsäure (engl. Ascorbic acid)
  • Calcium (engl. Calcium)
  • Carotine (engl. Carotenes)
  • Carotinoide (engl. Carotenoids)
  • Cryptoxanthin (engl. Cryptoxanthin)
  • Eisen (engl. Iron)
  • Flavonoide (engl. Flavonoids)
  • Folsäure (engl. Folic acid)
  • Kalium (engl. Potassium)
  • Phosphor (engl. Phosphorus)
  • Vitamin A (engl. Vitamin A)
  • Vitamin C (engl. Vitamin C)
  • Vitamin E (engl. Vitamin E)
Literatur: 1 2 3 4 8 9 10
Literatur:
  1. The Encyclopedia of Healing Foods, by Michael Murray, ND and Joseph Pizzorno, ND, with Lara Pizzorno, N.A., L.M.T.
  2. The Complete Guide To Nutritional Health, by Pierre Jean Cousin and Kirsten Hartvig
  3. The Food Bible, by Judith Wills
  4. The New Whole Foods Encyclopedia - Comprehensive Resource for Healthy Eating, by Rebecca Wood
  5. Healing With Whole Foods - Oriental Traditions and Modern Nutrition, by Paul Pitchford
  6. The Way of Chinese Herbs, by Michael Tierra, L.Ac., O.M.D.
  7. The Doctors Book of Herbal Home Remedies - Cure Yourself With Nature's Most Powerful Healing Agents, by the Editors of Prevention Health Books
  8. Breast Cancer, Breast Health! The Wise Woman Way, by Susun S. Weed
  9. Earl Mindell's Supplement Bible, by Earl Mindell
  10. University of Maryland Medical Center, Center for Integrative Medicine, Alternative / Complementary Medicine Supplements database, http://www.umm.edu/altmed/ConsLookups/Supplements.html
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